veronicaandersson

Alla inlägg den 23 februari 2011

Av Veronica Andersson - 23 februari 2011 20:14

Dagen idag har varit helt okej, praktiken va väldigt givande, intressant möte mellan 9-12, sen kom min lärare från skolan och pratade lite, jag verkar iaf bli godkänd på praktiken, men har en vecka kvar.

och jag trodde aldrig att ja skulle säga det här, men jag kommer sakna stället... det är SÅ mycket roligare än tex äldreboende osv.

Måste börja söka sommarjobb också. men björkgården är tveksamt om ja ens söker till, finns nog roligare ställen isf. kanske rättpsyk där ja har praktik :) man vet aldrig.


idag kom veterinären ut och vaccinera marco, och kolla murres ben, va ingen fara alls med benet, känns skönt. jag är så nojjig med pojkarna, men det va iaf bra. och nu står ja i valet och kvalet om jag ska åka till strömsholm och kolla om det är värt att operera marcos patella, eller om ja helt enkelt sk låta det vara, han lider ju inte av det mer än när benet hakar upp sig, men han har aldrig haft ont, nu har han hakat lite mer pga att det är kallt och han inte är i samma kondition som under dom andra halvåren ;) men ja får se..

Iaf så fick murre sig en jogging tur, och marco fick lunka efter som handhäst=)


Imorgon kommer hovis, det är något jag tycker är så fruktansvärt tråkigt, när hovis kommer. tar sån tid, och är inte alls så roande... suck..


Jaja. nu ligger jasmine i sin säng och kollar på karlsson på taket, filmen alltså. jag sitter här och skriver av mig, ska snart sova, är ledig i 2 dagar igen, egentigen bara imorgon men fick vara ledig fredag också :) snällt!!



Näe. nu ska ja dra mig. :D


  en höst bild på en gravid caramell och en halvstor matte haha.

Presentation


Är en oftast glad tjej, som brinner för min dotter och mina intressen som är hundarna och hästarna.

Tävlar med hundarna när det är säsong, och ska börja tävla mer med hästarna när ja samlat mod till det :)

Gästbok

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15
16
17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards